Fietsen op Ameland
 
Op de fiets kom je langs de mooiste plekjes van het eiland. Stippel een mooie fietsroute uit langs de Waddenzeedijk, door het bos, de duinen en de prachtige dorpjes. Fiets naar de vuurtoren of naar natuurgebied 't Oerd en geniet ondertussen van het prachtige uitzicht en de omgeving. Heb je onderweg pech of een lekke band, dan vind je vast een fietspomp in de buurt of bel je één van de fietsverhuurbedrijven voor service.
 
Speciaal voor de Ameland bezoeker heeft VVV Ameland verschillende fietsroutes en fietskaarten, deze vind je in de VVV Ameland winkel en in de webshop
 
Je eigen fiets meenemen kan natuurlijk ook! Kom je met een elektrische fiets naar het eiland, vraag dan bij de balie van VVV Ameland naar de actuele lijst met oplaadpunten.
Veel fietsplezier!
 
 

Fietsroutes en -kaarten
 
Ameland biedt meer dan 100 km aan fietspaden, genoeg om het gehele eiland per fiets te ontdekken. In de winkel en in de webshop van VVV Ameland vind je verschillende fietsroutes en -kaarten die je naar de mooiste plekjes van het eiland leiden en je tegelijkertijd informeren over de flora en fauna. Bestel alvast een fietskaart in onze webshop en je bent helemaal klaar voor een heerlijke fietstocht over Ameland!
 
 
 

 
 

Like ons op Facebook

Aldok Tweewielers

ata

Aldok biedt u een uitgebreid assortiment tweewielers,

een uitstekende bezorgservice en scherpte huurtarieven.

Klik hier voor de website!Klik hier voor de website!

Taal / Language / Sprache

Dutch English German