Supermarkten
Supermarkt Coop Bakker
 
Coop Douwe Bakker. Lekker gezond en lekker voordelig!
In het centrum van Hollum vindt u onze Coop Supermarkt welke zich kenmerkt door een uitstekende kwaliteit op het gebied van vers en een enorm assortiment kruidenierswaren voor een hele gunstige prijs.
We hebben een eigen ambachtelijke slagerij met een ruim assortiment barbecue vlees en eigen specialiteiten. De hele dag door bakken we verse broodjes in de bakkerij.
Ook hebben we een ruime slijterij met een groot aantal lokale drankjes met natuurlijk als specialiteit het "Torentje".
 
 
 
 
Supermarkt Coop Bakker
O.P. Lapstraat 4
9161 BV, Hollum Ameland         
0519-554003
 
 

Jumbo Nes
 
Onze Jumbo supermarkt is gelegen vlakbij de (jacht) haven van Ameland en beschikt over een groot parkeerterrein en een uitgebreid assortiment. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor biologisch vlees, vegetarische producten en barbecuearrangementen of gourmet- en fonduepakketten. Wij zijn uw goedkoopste supermarkt op Ameland (vraag naar onze 7 zekerheden) met het grootste assortiment en zien u graag in onze winkel. 
Graag tot ziens bij onze Jumbo op Ameland! Ronald & Irma Jeelof 
 
 
 
Jumbo Nes
Hoge Eggenweg 6
9163 JP , Nes Ameland     
0519-542009
 

Spar Manje
 
Bent u op Ameland, inwoner of toerist, dan bent u bij ons aan het goede adres voor de dagelijkse boodschappen. Wij beschikken over een ruime groenteafdeling met altijd verse producten, bakken zelf de broodjes af en beschikken over een slijterij. Verder treft u alle dagelijkse verse en non-food artikelen aan tegen de bekende lage prijzen van Spar.
 
 
Spar Manje
Strandweg 2
9162 EV, Ballum Ameland       
0519-554053

 


Supermarkt Boomhiemke
 
Vakantiepark Boomhiemke beschikt over een eigen supermarkt. Naast de bekende levensmiddelen kunt u in deze supermarkt ook terecht voor verse broodjes en heerlijk gebak. De Boomhiemke Supermarkt is geopend van 2 april tot en met 1 november. De openingstijden staan vermeld op de informatieborden voor de supermarkt.
 
 
Supermarkt Boomhiemke
Jan Roepespad 4
9161 CT, Hollum
0519 55 40 52         
 

Attent supermarkt Klein Vaarwater
 
Op vakantiepark Klein Vaarwater is een supermarkt met een compleet assortiment. Ook in het weekend kunt u hier terecht voor verse broodjes en andere dagelijkse boodschappen. 
 
 
Attent supermarkt Klein Vaarwater
Klein Vaarwaterweg 14
9164 MA, Buren
0519 54 21 56       
 

Like ons op Facebook

Aldok Tweewielers

ata

Aldok biedt u een uitgebreid assortiment tweewielers,

een uitstekende bezorgservice en scherpte huurtarieven.

Klik hier voor de website!Klik hier voor de website!

Taal / Language / Sprache

Dutch English German