Souvenirwinkels
't Commandeurtje Wad'n producten
 
't Commandeurtje: de leukste cadeau-en sneupwinkel van Ameland. U vindt ons direct naast TopSlijter De Jong in hartje Nes in een authentieke Amelander commandeurswoning. Onze specialiteiten zijn waddengerelateerde producten, snuisterijen en cadeauartikelen, waaronder serviezen, aardewerk, tassen, etc. Verder bieden wij ruime keus aan enkele echt eigen Amelander producten, zoals diverse soorten mosterd. Kom rustig sneupen in dit sfeervolle winkeltje.
 
 
't Commandeurtje Wad'n producten
R van Doniastraat 3
9163 GP, Nes
0519-785019                               
 
 
 

De Snuusterij
 
De Snuusterij bestaat uit twee etages. wij bieden u een ruime keuze in diverse woonaccessoires, cadeauartikelen, souvenirs, sieraden en parfumerie.
Op de eerste etage bevindt zicht de kledingafdeling met een maandelijks wisselende collectie dames- en herenkleding en bijpassende accessoires als tassen, riemen en beenmode. Wij verkopen onder andere 's Oliver, QS en Tom Tailor. Onze maten variëren van maat 34 t/m 50.
Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend v.a. 9.00 uur. Graag tot ziens bij: De Snuusterij!
 
 
De Snuusterij
J.W. Burgerstraat 2
9161 BH, Hollum Ameland
0519-554703

Shop VVV Ameland
 
Op zoek naar recente brochures over het eiland, een heerlijke wandel- of fietsroute, originele cadeaus, authentieke souvenirs, interessante excursies of stoere outdoorkleding? In de winkel van VVV Ameland heeft u volop keus!
Behalve voor informatie over het eiland kunt u hier ook terecht voor cadeauartikelen en een kleding- en schoenencollectie. Met deze kleding kunt u - weer of geen weer- de elementen trotseren. Uiteraard is er elk seizoen een nieuwe collectie, dus stap eens binnen!
Shop VVV Ameland
Bureweg 2
9163 KE, Nes Ameland
0519-546546

Boekhandel De Hoge Stoep
 
Onze kantoorboekhandel biedt u naast een actueel assortiment boeken, kantoorartikelen en wenskaarten ook souvenirs en originele cadeautjes. Ook kunt u een dvd huren voor jong en oud. En om uw geluk t ebeproeven op Ameland hebben wij staatsloten te koop. Wilt u meer informatie, kijk dan op onze website of kom gezellig langs in De Hoge Stoep.
 
Boekhandel De Hoge Stoep
Schoolstraat 2
9161 BE, Hollum Ameland
0519-556008

 


Drogisterij Parfumerie Kienstra
 
Dé drogist van Ameland met het breedste assortiment. U kunt bij ons terecht voor medicijnen, homeopatische en biologische producten, maar ook voor geur-, make up- en huidverzorgingsproducten alsmede cadeas, Amelander souvenirs, snoep en strandartikelen. Wilt u advies? Wij staan graag voor u klaar!
 
 
Drogisterij Parfumerie Kienstra
Reeweg 25
9163 GT, Nes Ameland
0519-542271
 

 

 

Boetiek Klein Vaarwater
 
In de Boetiek op Vakantiepark Klein Vaarwater vindt u een keur aan souvenirs, kranten, tijdschriften, speelgoed en ansichtkaarten.
 
Boetiek Klein Vaarwater
Klein Vaarwaterweg 14
9164 MA, Buren
0519-542156

 
 

Dio drogisterij De Markthal
 
Dio Drogisterij De Markthal vindt u in het centrum van Hollum. Als enig gecertificeerde drogist op Ameland kunt u bij ons terecht voor een volwaardig drogisterij assortiment en een gedegen advies. Daarnaast een prachtige collectie vrijetijdskleding en een met zorg samengesteld assortiment souvenirs. Graag tot ziens bij Dio drogisterij De Markthal.
 
 
 
Diodrogisterij De Markthal
O.P. Lapstraat 6
9161 BV, Hollum Ameland
0519-554401          
 

Kiosk 'De Kiekduun'
 
Voor een souvenir van het eiland, strandspeelgoed, zonnebrandcreme of een krant kunt u terecht bij de kiosk van "De Kiekduun". Met een ruim assortiment aan lectuur, cadeauartikelen en souvenirs vindt u altijd wel iets om als herinnering mee naar huis te nemen. U kunt hier ook terecht voor uw campinggas en wegwerpcartouches.
's Zomers is de kiosk van Kiekduun dagelijks geopend tot 22.00 uur.
 
Kiosk 'De Kiekduun'
Strandweg 65
9164 KA, Buren
0519-542389
 

Warenhuis Van den Brink
 
Warenhuis Van den Brink bestaat al bijna 100 jaar. Opa Piet deed 50 jaar geleden de smidse over aan dochter Jetta en schoonzoon Jaap, die er een warenhuis van maakten. Kleindochter Jikke nam recent het stokje over. Zij en haar team begroeten u graag in het hartje van Nes.
Warenhuis Van den Brink heeft een ruim assortiment aan huishoudelijke producten, kado artikelen, souvenirs, speelgoed en woon- en tuin accessoires.
 
 
Warenhuis Van den Brink
Van Heeckerenstraat 2
9163 GZ, Nes
0519-542121
 

Like ons op Facebook

Aldok Tweewielers

ata

Aldok biedt u een uitgebreid assortiment tweewielers,

een uitstekende bezorgservice en scherpte huurtarieven.

Klik hier voor de website!Klik hier voor de website!

Taal / Language / Sprache

Dutch English German