STAMPLINKSOM
Strandpaviljoen
The Sunset Hollum
 
 
Op het uiterste westpuntje van Ameland staat Beachclub The Sunset. Op het mooie strand van Ameland. Echt letterlijk op de punt van het eiland met de Noordzee links, rechts en recht voor je. Je kijkt uit over de Noordzee met in de verte Terschelling en als je goed kijkt zie je nog net een stukje van Friesland. The Sunset dankt haar naam aan een adembenemende zonsondergang. Volgens velen de mooiste van Nederland.
 
 
Beachclub The Sunset heeft meerdere terrassen. Voor een uitgebreide maaltijd schuif je aan één van de stoere houten tafels, om lekker te loungen plof je neer op één van de grote houten loungebanken met zoveel kussens dat je er eigenlijk niet meer uit wil. Koelt het wat af dan ga je lekker bij één van de 10 buitenhaarden zitten die zelfs in de winter nog genoeg warmte geven om te blijven zitten. Pal naast The Sunset staat het 'beachterras'. Grote hardhouten loungebanken met spierwitte kussens gewoon in het zand. Wanneer de bediening je op blote voeten een groot stuk verse watermeloen komt brengen, waan je je in het buitenland. De Leeuwarder Courant omschreef het als "Ibiza aan de Noordzee"...
 
The Sunset Hollum
Oranjeweg 61
9161 CB, Hollum
 
 
Strandpaviljoen 't Strandhuys
Nieuw op het strand bij Buren: paviljoen 't Strandhuys
Het onmetelijke Noordzeestrand, dat is toch voor velen de belangrijkste reden om naar Ameland te komen. De dynamische branding, eindeloze vergezichten en inspirerende natuur geven je steeds opnieuw nieuwe energie.
Paviljoen 't Strandhuys bij Buren voegt echt iets toe aan uw persoonlijke strandbeleving! Genieten van een ijsje, snack of zelfs een complete maaltijd (nu ook à la carte!) op deze schitterende locatie, dat is gewoon heerlijk.
 
't Strandhuys is het gehele jaar open en leent zicht ook uitstekend voor feesten en andere bijzondere bijeenkomsten.
We verwelkomen u graag!
 
Strandpaviljoen 't Strandhuys        
Strandweg 100
9164 KA, Buren

                                     


Strandpaviljoen De Buren van Nes
 
Sfeervol en gastvrij: dat is strandpaviljoen De Buren van Nes. Voorzien van een royaal en zonnig terras voor de buitenmens. Bovendien het gehele jaar geopend zodat liefhebbers van alle jaargetijden en weertypen hier hun plek vinden. 's Winters is het binnen lekker warm en knus en kunt u genieten van warme chocolademelk bij de haard, huisgemaakte erwtensoep of lekkere Amelander specialiteiten. In het voorjaar is er voor iedere liefhebber een beschut plekje op het terras of binnen te vinden. Onze terrasoverkapping kan op elk gewenst moment worden uitgeschoven zodat u ook tijdens een voorjaarsbuitje lekker verwarmd buiten kunt blijven zitten. 
 

's Zomers kunnen de schuifdeuren worden opengezet, zodat u ’s avonds binnen kunt dineren in de heerlijk zilte zeelucht met prachtig uitzicht op de zonsondergang. Geniet overdag van een frisse salade, lichte lunch, een lekkere sorbet of een kopje koffie of alcoholische versnapering. 's Avonds is er voor de ‘die hards’ een lekker verwarmd buitenterras. Bijzonder zijn de diverse grote en kleine evenementen die bij ons op het strand worden georganiseerd, zoals het Madnes festival en het Beach Rugby toernooi.
 
Bij strandpaviljoen De Buren van Nes kunt u onder het genot van een hapje of drankje uiteraard gebruikmaken van onze gratis WiFi-verbinding. Daarnaast is ons strandpaviljoen De Buren van Nes sinds 2012 bekroond met de gouden Green Key!
 

Wij zijn het gehele jaar elke dag geopend! Dineren aan zee kan tot en met mei* op do/vrij/za-avond tot 21.30 uur. In *januari en februari zijn wij gesloten voor diner. Houd rekening met aangepaste openingstijden.
Strandpaviljoen De Buren van Nes
Strandweg 70
9163 GN, Nes Ameland
 

 


Strandpaviljoen Ballum
 
 
Natuurlijk Genieten bij Strandpaviljoen Ballum.
Prachtig gelegen aan het strand van Ameland, vlakbij het dorpje Ballum en centraal gelegen aan het fietspad dat door de duinen van Nes naar Hollum loopt.
 
Met het unieke natuurgebied “het Groene Strand” naast de deur is het de ideale plek om na een lange fietstocht of wandeling op het terras neer te ploffen.
 
Genieten van de lunchkaart of gewoon een kopje koffie met wat lekkers erbij!
 
’s Avonds kunt u genieten van het uitzicht, de ondergaande zon en lekker eten en drinken.
 
De menukaart verandert per seizoen en er is voor elk wat wils.
Strandpaviljoen Ballum is geopend vanaf maart t/m november. Voor actuele openingstijden kunt u contact opnemen met Strandpaviljoen Ballum.
Strandpaviljoen Ballum
Strandweg  24
9162 EV, Ballum
 

 

Like ons op Facebook

Aldok Tweewielers

ata

Aldok biedt u een uitgebreid assortiment tweewielers,

een uitstekende bezorgservice en scherpte huurtarieven.

Klik hier voor de website!Klik hier voor de website!

Taal / Language / Sprache

Dutch English German