griffel900x300.a2e43e62

In Hollum aan de Burenlaan 41 vind u de Griffel. Het voormalige schooltje biedt u op ieder moment van de dag vele specialiteiten die een bezoek waard zijn. Het gehele jaar zijn wij geopend!! Tot wel 100 personen kunnen wij vrijwel iedere wens vervullen. Mede door de inzet van ons Griffelteam kunnen wij uw feest op maat verzorgen. Voor een lunch of diner bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen in ons gezellige en sfeervolle eethuis.

Bijzonderheden: Onze keuken is de hele dag geopend!

Sfeer: 

De Griffel is al meer dan 19 jaar een begrip op Ameland. Het voormalig schooltje is gevestigd aan een van de oudste straatjes van het schilderachtige dorpje Hollum. Er zijn vele bezienswaardigheden: de vuurtoren, paardenreddingboot of het mooiste Noordzeestrand van Nederland. De gezellige sfeer en gastvrijheid daarbij maken een bezoek zeker de moeite waard! Vóór het eten vertoeven aan onze "eilandbar" en daarna genieten van onze keuken... De Griffel is nu een plekje waar nazitten geen straf meer is! Graag tot ziens.

Ligging: 

Ons eethuisje is gevestigd in het centrum van Hollum aan een oude laan. Onze serre en eventueel verwarmd terras kijken uit op het levendige straatbeeld.

Openingstijden: 

Wij zijn het gehele jaar, iedere dag geopend!!! 

De Griffel

Burenlaan 41
9161 AJ, Hollum
0519-554135

Like ons op Facebook

Aldok Tweewielers

ata

Aldok biedt u een uitgebreid assortiment tweewielers,

een uitstekende bezorgservice en scherpte huurtarieven.

Klik hier voor de website!Klik hier voor de website!

Taal / Language / Sprache

Dutch English German