Wagenborg Watertaxi
 
Met Wagenborg Watertaxi B.V. kun je op een snelle manier op Ameland komen. Dit kan op afroep, op elk gewenst moment tussen 06.00 en 24.00. De Watertaxi vervoert alleen passagiers en hun bagage. Andere zaken, zoals huisdieren, karren, brommers en andere voertuigen worden helaas niet meegenomen. Ook rolstoelgebruikers kunnen niet worden vervoerd.
 
Meer vragen over de mogelijkheden? Stel ze tijdig via de reserveringscentrale van Wagenborg Watertaxi B.V.
 
Hoewel de schippers van Wagenborg Watertaxi B.V. er alles aan doen om comfortabel vervoer te bieden, wijzen we er op dat de overtocht bij harde wind onstuimig kan zijn als gevolg van de golfslag en de snelheid van de Watertaxi.
 
Wil je buiten de openingstijden het parkeerterrein te Holwerd oprijden, overleg dan, bij voorkeur 24 uur van tevoren, met de reserveringscentrale van Wagenborg Watertaxi B.V. Voor uitrijden is het parkeerterrein in Holwerd 24 uur per dag geopend.
 
Ook maakt de watertaxi op werkdagen op vaste tijden een razendsnelle overtocht.
 
Lekker voordelig: per enkele reis € 7,50 toeslag op een geldend vervoersbewijs.
 
Wel altijd reserveren (0900-9238, € 0.70 p/g tussen 08.00 en 20.00uur) want vol = vol en 12 passagiers is het maximum.
 
Wagenborg Watertaxi
Reeweg  4
9163GV, Nes Ameland
0900-9238,

vanuit het buitenland: 0031 85401100  

http://www.wadtaxi.nl

 
 
 
Tornado Watersneltaxi
  
Met familie of collega’s een dagje naar het mooie Waddeneiland Ameland? Op het gewenste tijdstip halen wij je met onze snelboot "Tornado" op uit Holwerd!
  
De vaartijd naar Ameland is ca. 10 minutenDe Tornado is geschikt voor personen en goederenvervoer. De Tornado is beschikbaar tussen 06.00 en 24.00 uur. Nachtritten zijn alleen mogelijk op reservering, deze dienen 12 uur van te voren besproken te worden (m.u.v. het Roggefeest). Je hebt al een overtocht voor € 20,- p.p. (min. Tarief bedraagt € 120,-). De boot beschikt over maximaal 12 zitplaatsen + bagage. Je vaart onder veilige leiding van 2 bevoegde schippers en maakt een sensationele overtocht! Vraag info en tarieven voor vervoer naar de andere Waddeneilanden. 
  
Powerboat varen over de Waddenzee? Ook dat is mogelijk met de Tornado. Kijk hier voor informatie.
  
 
Tornado Watersneltaxi     
Polderweg  3
9163 JM, Nes
06 5169 7868 
 

Like ons op Facebook

Aldok Tweewielers

ata

Aldok biedt u een uitgebreid assortiment tweewielers,

een uitstekende bezorgservice en scherpte huurtarieven.

Klik hier voor de website!Klik hier voor de website!

Taal / Language / Sprache

Dutch English German